Ψάχνετε για μια ευκαιρία καριέρας;

Η Kobold είναι η εμπορική ονομασία προϊόντων της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Vorwerk με πάνω από 130 χρόνων ιστορία. Η εμπειρία μας εφαρμόζεται στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να διευκολύνουν τη ζωή των πελατών μας σε καθημερινή βάση. Και χάρη στα άτομα που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα μας και το δικό τους πάθος, έχουμε δημιουργήσει μια εκπληκτική ομάδα.


Η Kobold επεκτείνεται στην Κύπρο. Ψάχνουμε για άτομα που θα ήθελαν μια καριέρα στον τομέα των πωλήσεων. Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διευθετήσουμε μια προσωπική συνέντευξη σε όποιο από τα καταστήματά μας σας βολεύει. Εκεί, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαδικασία και θα επιλύσουμε οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε.

Γίνετε μέλος μιας Σπουδαίας Ομάδας

Η Kobold είναι η εμπορική ονομασία προϊόντων της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Vorwerk με πάνω από 130 χρόνων ιστορία. Η εμπειρία μας εφαρμόζεται στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένων ώστε να διευκολύνουν τη ζωή των πελατών μας σε καθημερινή βάση. Και χάρη στα άτομα που βρίσκονται πίσω από τα προϊόντα μας και το δικό τους πάθος, έχουμε δημιουργήσει μια εκπληκτική ομάδα.

Γίνετε μέλος μιας Σπουδαίας Ομάδας

Η Eminentia Trading Limited, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, προσφέρει στα κυπριακά νοικοκυριά τα δύο βασικά προϊόντα του γερμανικού κολοσσού Vorwerk:

Το πρωτοποριακό Thermomix, ένα διεθνώς πασίγνωστο πολυμηχάνημα που αντικαθιστά πάνω από 20 συσκευές κουζίνας σε μία, το οποίο μας βοηθά να μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και προπαντός υγιεινά με ένα καινοτόμο έξυπνο μαγείρεμα που μας καθοδηγεί σε κάθε συνταγή βήμα προς βήμα.

Την ηλεκτρική σκούπα KOBOLD, ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού για το σπίτι, που συνδυάζει ταυτόχρονο σκούπισμα και σφογγάρισμα, στεγνό καθαρισμό χαλιών και ταπετσαρίας και βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων.

Τα προϊόντα μας εντυπωσιάζουν εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο, χάρη στην υψηλής ποιότητας, καινοτομική τους τεχνολογία και την, ως γνωστόν, μεγάλη διάρκεια ζωής τους. Και τα δύο προϊόντα, τυγχάνουν ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων και βραβεύσεων, τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο και υγείας.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει υποστήριξη στους πελάτες της μέσω των Συμβούλων της και μαθημάτων μαγειρικής, ως επίσης και συνεχή δημιουργία/προσαρμογή συνταγών σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης ευκαιρίες για καριέρα με ευχάριστο και ευέλικτο τρόπο για ένα σημαντικό εισόδημα, με τη μέθοδο της προσωπικής παρουσίασης.

Τέλος, το τεχνικό μας τμήμα, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και εξαρτήματα/ανταλλακτικά για πιο ομαλή λειτουργία της καθημερινότητάς σας!

Εκπαίδευση και Eισόδημα

Από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος της ομάδας Kobold, θα λάβετε εκπαίδευση ως προς την εταιρεία και τα προϊόντα της. Θα έχετε την συνεχή υποστήριξη του Υπεύθυνου Ομάδας σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να αποκομίσετε εισόδημα από πωλήσεις. Ο Υπεύθυνος Ομάδας σας θα σας υποστηρίξει σε ότι χρειάζεστε για να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Προνόμια της καριέρας με τη Kobold

Γίνετε μέλος της ομάδας πωλήσεων μιας γερμανικής πολυεθνικής

  • Ευελιξία ωραρίου: Καθορίστε εσείς ο ίδιος με ποιο τρόπο θα συνυπάρχει η επαγγελματική σας ζωή με την οικογενειακή
  • Ταξίδια στο εξωτερικό, εκδρομές, βραβεία και πολλά άλλα συναρπαστικά ωφελήματα
  • Επαγγελματική αναγνώριση και προαγωγή ανάλογα με την αξία του κάθε ατόμου
  • Με περισσότερα από 130 χρόνια ιστορίας, εμπειρίας και καινοτομίας, αρχικά στη Γερμανία και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο

Ελάτε στην ομάδα της Kobold

Πολιτική Απορρήτου

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

* = υποχρεωτικά πεδία

Με τη αποστολή αυτού του μηνύματος, δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεσή μου για να επικοινωνήσετε μαζί μου μια φορά για το συγκεκριμένο σκοπό χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μου στοιχεία επικοινωνίας. Μπορώ να ανακαλέσω αυτή μου τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ. Αυτό μπορεί να γίνει και μέσω e-mail στη διεύθυνση info@eminentia.com.cy.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Τηλ.

22667242

Φαξ.

22667972

Τοποθεσία.

Προδρόμου 53,
1090 Λευκωσία

ΛΕΜΕΣΟΣ

Τηλ.

25347242

Φαξ.

25250050

Τοποθεσία.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Τηλ.

24727226

Τοποθεσία.

Αθηνά Πρατζιώτη

Μόλις καλωσόρισα την Kobold στο σπίτι μου, όλες οι αλλεργίες, εμένα και των παιδιών μου, από σκόνες και ακάρεα εξαφανίστηκαν… και μαζί με αυτά και τα αντισταμινικά και η κορτιζόνη! 

Κι αυτό που βοήθησε εμένα και την οικογένεια μου, το μοιράζομαι και με άλλο κόσμο, κάνοντας έτσι νέες γνωριμίες, φροντίζοντας πάντοτε να μαθαίνουν την αποτελεσματική λύση που προσφέρει το ολοκληρωμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού VB100.”

3 Days ago

Γεωργία Ευριπίδου

“Έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και είμαι παντρεμένη με 4 παιδιά! Όταν το 2003 γέννησα το τέταρτο παιδί μου, αναγκάστηκα να αφήσω το επάγγελμά μου και να αφοσιωθώ στα παιδιά μου. Τον Μάιο του 2004 γνώρισα την Kobold και κυριολεκτικά την ερωτεύτηκα, μιας και είμαι λάτρης της καθαριότητας. Εν τω μεταξύ, εκείνο το διάστημα, έψαχνα κάτι που να συνδυάζει ελεύθερο ωράριο και ευχάριστη ενασχόληση, αλλά και προσφορά στους συνανθρώπους μου και το βρήκα με την Kobold!

Έκτοτε, ανήκω στην οικογένεια της Eminentia, διατηρώντας ελεύθερο ωράριο εργασίας και γνωρίζοντας συνεχώς νέους ανθρώπους.”

3 Days ago

Άντρη Σκάγια

“Είμαι μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 3 εγγονιών. Ως Σύμβουλος της Kobold, χαίρομαι που ζω μια σπουδαία ευκαιρία, μέσα από την ενασχόλησή μου, να γνωρίσω νέο κόσμο και να κάνω όμορφες φιλίες, πίνοντας απλά και μόνο ένα καφέ, μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Και το πιο σημαντικό;

Εξασφαλίζω ένα έξτρα εισόδημα που επωφελούμαι και μου δίνει περισσότερη ελευθερία να αποκτήσω αυτά που θέλω, χωρίς να επιβαρύνω την οικογένειά μου!”

3 Days ago

Έλενα Νικολάου

“Μόλις είδα πόσο εύκολη και ελαφριά είναι στη χρήση της και πόσο δυνατή απορροφητικότητα έχει η Kobold, αμέσως ήθελα να την αποκτήσω, αλλά και να την δείξω σε γνωστούς και φίλους μου! Και το γεγονός ότι έχουμε σκύλο στο σπίτι και ότι μπορώ να αρπάξω την ασύρματή μου Kobold και να καθαρίσω κάθε γωνιά, με ενθουσίασε διπλά!

Κι όταν βλέπω τον ίδιο ενθουσιασμό και στα άτομα που κάνω παρουσίαση, πραγματικά νιώθω ότι βοηθώ με τη σειρά μου στο να ανακαλύψουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει το ολοκληρωμένο σύστημα της Kobold.”

3 Days ago