Μικροεξαρτήματα Kobold
για καθαρισμό πάνω από το δάπεδο και  σε δυσπρόσιτες γωνίες

  • Ελαφρύ, πρακτικό και εύκολο στο χειρισμό
  • Εύκολη προσέγγιση και καθαρισμός δυσπρόσιτων περιοχών
  • Συμπληρωματικά μικροεξαρτήματα που βελτιστοποιούν τις διάφορες ανάγκες καθαρισμού

Μικροεξαρτήματα

Play Video
Play Video

Kobold SB7
Ο Εύκαμπτος Σωλήνας Απορρόφησης

Αυτός είναι ο απαραίτητος εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης που επιτρέπει τη χρήση όλων των μικροεξαρτημάτων με την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα χειρός VK7 για εξαιρετικό καθαρισμό πάνω από το δάπεδο. Ο σύνδεσμος μεταξύ του μικροεξαρτήματος και της ασύρματης ηλεκτρικής σκούπας.

Kobold FD7
Το Στόμιο Επιφανειών

Οι κεκλιμένες, μακριές και εξαιρετικά μαλακές τρίχες σε αυτό το στόμιο για όλες τις χρήσεις το καθιστούν ιδανικό για να φτάσετε σε κόγχες, γωνίες και να αφαιρέσετε τη σκόνη από κάθε είδους λείες και ακανόνιστες επιφάνειες.

Αυτό το ξεσκονόπανο αναρρόφησης λειτουργεί εξαιρετικά καλά στο εσωτερικό αυτοκινήτων και σε πληκτρολόγια υπολογιστών και πιάνου, ράφια βιβλιοθηκών, περβάζια καλυμμένα με κορνίζες και στολίδια, φωτιστικά δαπέδου και αμπαζούρ, απορροφητήρες σε κουζίνες. κλπ. Ο κατάλογος είναι πραγματικά ατελείωτος.

Kobold VD7
Το σετ Μεταβλητών Στομίων

Η αποτύπωση της ευελιξίας, αυτό το σετ τριών τεμαχίων περιλαμβάνει το μεταβλητό στόμιο, ένα στόμιο για απορρόφηση της σκόνης από διάτρηση με τρυπάνι και ένα βουρτσάκι για πολύ στενούς χώρους. Το κεντρικό κομμάτι, το μεταβλητό στόμιο, διαθέτει ένα επεκτεινόμενο και εύκαμπτο άκρο που φτάνει ακόμα και στα πιο κρυφά σκονισμένα σημεία.
Το βουρτσάκι εφαρμόζει στην άκρη του μεταβλητού στομίου και του επιτρέπει να έχει πρόσβαση σε εξαιρετικά στενούς χώρους. Ιδανικό για σκούπισμα σοβατεπί και χώρων ανάμεσα σε έπιπλα και ράφια.
Το στόμιο για απορρόφηση σκόνης από διάτρηση με τρυπάνι επιτρέπει στους πελάτες σας να συλλέγουν σκόνη καθώς εκτελούν τις DIY εργασίες τους.

Kobold CD7
Το Στόμιο Καθαρισμού Αυτοκινήτου

Η Kobold έρχεται να σώσει όλους όσους έχουν βιώσει ποτέ απογοήτευση όταν προσπαθούν να σκουπίσουν με ηλεκτρική σκούπα ανάμεσα στα χαλάκια και τις ράγες των καθισμάτων στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.
Το στόμιο αυτοκινήτου CD7 – με εύκαμπτο ελαστικό άκρο – έχει σχεδιαστεί ειδικά για να φτάνει στα πιο στενά σημεία και χώρους μέσα στα αυτοκίνητα.
Θα λατρέψετε αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο εξάρτημα, το οποίο κάνει τον καθαρισμό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τόσο απλό και αποτελεσματικό όσο τον καθαρισμό μέσα στο σπίτι.

Kobold TD7
Το Στόμιο Καθαρισμού Υφασμάτων

Το TD7 είναι το μικρό, πρακτικό στόμιο για τον καθαρισμό όλων των τύπων υφασμάτων – από έπιπλα μέχρι κουρτίνες και καθίσματα αυτοκινήτου.
Λειτουργεί άψογα ακόμη και στα ρούχα για να αφαιρέσει τις τρίχες των κατοικίδιων μας, ίνες και χνούδι. Πολύ αποτελεσματικό και για κάθετο καθαρισμό (π.χ. κουρτίνες).

Textile-Nozzle-1.jpg

Kobold TR7
Ο Τηλεσκοπικός Σωλήνας

Για όλες εκείνες τις στιγμές που χρειάζεστε να καθαρίσετε ψηλά σημεία. Είτε για να σκουπίσετε ψηλούς ιστούς αράχνης, κορνίζες ταβανιών ή κουρτινόξυλα, είτε επιτέλους να καθαρίσετε αυτά τα κρεμαστά φωτιστικά, ο τηλεσκοπικός σωλήνας Kobold TR7 έρχεται να σας σώσει.
Δεν χρειάζονται πλέον ασταθείς σκάλες, που σημαίνει επίσης μικρότερο κίνδυνο τραυματισμού κατά τον καθαρισμό.

Kobold SG7
Ιμάντας Ώμου

Αυτός ο ιμάντας κουμπώνει και υποστηρίζει την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα VK7 για να παρέχει πλήρη ελευθερία κινήσεων στους χρήστες.
Η στήριξη της ηλεκτρικής σκούπας στον ώμο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ένα χέρι για να χειρίζεστε το εξάρτημα, ενώ με το άλλο να σηκώνετε μαξιλάρια, να μετακινείτε βιβλία, να τραβάτε τις κουρτίνες και να αλλάζετε καρέκλες.
Ανοίξτε τον δρόμο για την καθαριότητα!!

Κύρια Πλεονεκτήματα των Μικροεξαρτημάτων

Ευκολία Χωρίς Όρια

Η περιστρεφόμενη λαβή σε συνδυασμό με την ελαφρότητα του Kobold VK7 και την πρακτικότητα του ιμάντα ώμου Kobold SG7 κάνουν τον καθαρισμό απλό.

Ευέλικτο για Κάθε Ανάγκη

Η μεγάλη γκάμα μικροεξαρτημάτων κάνει το VK7 πιο κατάλληλο για κάθε εργασία καθαρισμού. Χάρη στο μικρό βάρος και τη συμπαγή σχεδίαση του συστήματος, τα καλοριφέρ, τα σοβατεπί, οι βιβλιοθήκες, οι πολυέλαιοι, οι οροφές και τα ψηλά σημεία του σπιτιού δεν θα είναι πλέον πρόβλημα.

Αυτοκίνητα που Μοιάζουν σαν Καινούρια

Τα στόμια καθαρισμού αυτοκινήτου της Kobold σας βοηθούν να καθαρίσετε τα δύσκολα σημεία ενός αυτοκινήτου. Λόγω της ασύρματης τεχνολογίας και του μικρού βάρους, ο εσωτερικός καθαρισμός του αυτοκινήτου είναι ακόμα πιο εύκολος και πιο βολικός.

Ανακαλύψτε το Ταυτόχρονο
Σκούπισμα Σφουγγάρισμα 2 σε 1 Τώρα

Όχι μόνο εξοικονομεί κόπο, αλλά και πολύ χρόνο! Ασύρματο σκούπισμα και σφουγγάρισμα σε ένα μόνο βήμα με την ασύρματη ηλεκτρική σκούπα SP7. Ανακαλύψτε το έξυπνο σύστημα Kobold VK7! Αποτελεσματικό, διεξοδικό – και ευέλικτο χάρη στα διάφορα πέλματα που διαθέτει. Ασύρματη. Άψογη. Πανάλαφρη.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τα μικροεξαρτήματα;
Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις!

VK7-Accessories-FAQ-1.png